Olga Fejtová, „Já pevně věřím a vyznávám…“ Rekatolizace na Novém Městě pražském v době pobělohorské: Praha 2012, Scriptorium (Documenta Pragensia Monographia 28), 326 s. - Nešpor, Zdeněk R. (Dějiny – teorie – kritika, 2013)
Review.