Jiří Šubrt (ed.), Historické vědomí jako předmět badatelského zájmu: Teorie a výzkum: Kolín 2010, Nezávislé centrum pro studium politiky, 140 s. - Havelka, Miloš (Dějiny – teorie – kritika, 2011)
Review.