VERONIKA ČAPSKÁ, VERONIKA MARKOVÁ (edd.), Gabriela Sobková z Kornic, provdaná ze Spens-Booden, Deníkové rodinné záznamy (1785–1808): Praha 2009, Scriptorium (Manu propria 5), 240 s. - Storchová, Lucie (Dějiny – teorie – kritika, 2010)
Review