Milan Myška, Aleš Zářický (edd.), Člověk v Ostravě v XIX. století: Ostrava 2007, Filozofická fakulta Ostravské univerzity v Ostravě v nakladatelství Kazimierz Gajdzica, 256 s. - Štaif, Jiří (Dějiny – teorie – kritika, 2008)
Review