Jaroslav Miller, Uzavřená společnost a její nepřátelé. Město středovýchodní Evropy (1500–1700): Praha 2006, Nakladatelství Lidové noviny, 464 s. - Hrdlička, Josef (Dějiny – teorie – kritika, 2007)
Review.