Jaroslav Goll a jeho žáci, (edd.) Bohumil Jiroušek, Josef Blüml, Dagmar Blümlová: České Budějovice 2005, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích a Nová tiskárna Pelhřimov 2005, 700 s., ISBN 80-7040-780-8 (Jihočeská univerzita); 80-86559-43-2 (Nová tiskárna Pelhřimov) - Středová, Veronika (Dějiny – teorie – kritika, 2006)
Review