Martin Nejedlý, Fortuny kolo vrtkavé. Láska, moc a společnost ve středověku: Praha 2003, Nakladatelství Aleš Skřivan ml., 426 s., ISBN 80-86493-08-3 - Šmahel, František (Dějiny – teorie – kritika, 2006)
Review